top of page

Buletin informativ

Workshopul SIFTA: „Indicatori de impact: Mediu, Social, Governance


Data: 10 Octombrie 2023

Locație: București, Doro16

În data de 10 Octombrie 2023, s-a desfășurat workshopul SIFTA: Indicatori de impact: Mediu, Social, Governance – Evaluarea și Raportarea în instituțiile de Microcredit din România, un eveniment emblematic în domeniul microcreditării și dezvoltării durabile în România.

Acest seminar a reunit profesioniști din sectorul financiar, reprezentanți ai principalelor instituțiilor de microcredit, Case de Ajutor Reciproc și părți interesate pentru a discuta și a împărtăși bunele practici privind evaluarea și raportarea indicatorilor de impact de mediu, social și de guvernanță.

Principalele puncte de discuție au inclus:

  1. Importanța evaluării și raportării: Cum poate contribui transparența la îmbunătățirea performanței și la crearea unui impact pozitiv în societate.

  2. Metodologii și instrumente: Prezentarea celor mai recente instrumente și tehnici de măsurare și raportare a impactului.

  3. Studii de caz: Instituții de microcredit din România care au implementat cu succes aceste instrumente și au observat o schimbare pozitivă.

  4. Provocări și soluții: Discuții interactive despre provocările cu care se confruntă instituțiile și soluțiile propuse.

Evenimentul a oferit oportunitatea de networking, de a împărtăși experiențe, toate acestea având ca obiectiv comun dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea practicilor în sectorul microcreditării din România.

Echipa AMF Romania
8 afișări
bottom of page