top of page

Buletin informativ

Workshop EaSI „Creșterea impactului incluziunii sociale și financiare a sectorului MF din România în

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

În numele EaSI Technical Assistance și în colaborare cu Asociația de MicroFinanțare din România, avem plăcerea de a vă invita la un nou eveniment cu tema „Creșterea impactului incluziunii sociale și financiare a sectorului de microfinanțare din România în timpul pandemiei”, care va avea loc în data de 26 mai 2022 la Hotel Mercure Bucharest Unirii, Bd. Mircea Voda 30167 Bucuresti, Romania, Mercure Bucharest Unirii - ALL (accor.com).

Evenimentul va facilita schimbul de informații și bune practici din timpul pandemiei între participanți, reprezentanți ai instituțiilor de microfinanțare din România membre ale Asociației de MicroFinanțare și actori cheie din sector.

Agenda evenimentului include prezentări de studii de caz și indicatori-cheie de performanță, exemple de bune practici și lecții învățate în urma procesului de măsurare și raportare a impactului asupra dezvoltării și incluziunii sociale a activităților de microfinanțare din timpul pandemiei, digitalizarea și diversificarea serviciilor de microfinanțare într-un context economic dificil generat de pandemia de COVID-19 și conflictul militar recent din Ucraina.

Obiectivele principale ale evenimentului urmăresc să:

• Ofere o perspectivă mai amplă asupra impactului pandemiei în ceea ce privește performanța financiară și socială a sectorului de microfinanțare din România, și

• Prezinte strategiile de succes adoptate de către instituții de microfinanțare (IMF) din România în timpul pandemiei, pentru a face față provocărilor și a menține nivelul de performanță și sprijin continuu al IMF-urilor pentru beneficiarii de microcredit.

Evenimentul EaSI din București face parte din evenimentele organizate împreună cu Asociația de MicroFinanțare din România.


Dacă doriți să participați la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați prin completarea formularului atașat mai jos și transmiterea acestuia la adresa office@eurom-consultancy.ro până în data de 20 mai 2022.


Puteți accesa mai multe informații cu privire la evenimentele de asistență tehnică EaSI și alte noutăți legate de proiect la adresa http://ec.europa.eu/social/easi

Așteptăm cu interes participarea dumneavoastă în cadrul evenimentului organizat la București!Cele mai bune urări,

Echipa de Asistență Tehnică EaSI / Maria Doiciu NKE II

 

9:30-10:00 EEST

Cafea de bun venit


1.Cuvânt de bun venit – Stefan Buciuc, Președintele Asociației de MicroFinanțare din România(TBC)

2.Prezentarea participanților, moderatorilor și programului workshop-ului EaSI

Moderator: Maria Doiciu, Eurom / Frankfurt School, EaSI NKE II

10:00-11.00 EEST

Indicatori de performanță socială și financiară ai sectorului de microfinanțare din România în timpul pandemiei (2020-2021) - Maria Doiciu, Eurom / Frankfurt School, EaSI NKE II

Raportul este redactat cu participarea și sprijinul membrilor Asociației de MicroFinanțare din România

Resurse financiaresi de asistenta tehnica ale programului EaSI accesate de organizatiile de microfinantare din Romania in perioada 2020-2021, facilitati acordate Intermediarilor Financiari Parteneri ai EaSI pe perioada pandemiei, rezultate si impact – Andrea Bratu, EIF investment manager

11:00- 11:30 EEST

Sesiune Q&A

Moderator: Maria Doiciu

11:30-11:45 EEST

Pauză de cafea

11:45-13:15 EEST

Exercitiu in grupe:

Teme de dezbatere:

1. Principalele provocari ale pandemiei resimtite de organizatiile de microfinantare si de clientii organizatiilor de microfinantare din Romania.

2. Bune practice și lecții învățate în urma initiativelor instituțiilor de microfinanțare din România de creștere a impactului incluziunii sociale și financiare a clientilor sectorului de microfinanțare în timpul pandemiei

Prezentare pe grupe: Principale provocari, Bune practici si Lectii invatate

13:15-13:30 EEST

Sesiune Q&A

Moderator: Maria Doiciu

13:30-13:45 EEST

Concluziile workshop-ului

Moderator: Maria Doiciu

13:45-14:00 EEST

Ceremonie de închidere a workshop-ului EaSI – Valentina Alexandru, Membru al Consiliului de Administrație al Asociației de MicroFinanțare din România (TBC)

14:00-14:30 EEST

Pauza de prânz

14:30-16:00 EEST

MF Reuniunea grupului de lucru2:Dezvoltarea bazei de date de contact a principalilor actori din sectorul de microfinanțare din România si definitivareprogram eveniment Policy forum 23 Iunie 2022 – membrii ai Asociației de MicroFinanțare din România


 

Va rugăm să trimiteți formularul completat prin E-mail la: office@eurom-consultancy.ro

Cel mai tarziu pana in data de 20 mai 2022Formular de înregistrare

Workshop EaSI „Creșterea impactului incluziunii sociale și financiare a sectorului MF din România în timpul pandemiei”

București, 26 mai 2022; format față în față


Organizatia: ……………………………………………


Reprezentant/ Participant ( Nume/ Prenume): …………………………………………………………………… e-mail………………………… ………………………………………Tel…………………………………………………..


Reprezentant/ Participant ( Nume/ Prenume): ……………………………………………………………………: e-mail………………………… ………………………………………Tel…………………………………………………..


Reprezentant/ Participant ( Nume/ Prenume): …………………………………………………………………… e-mail………………………… ………………………………………Tel…………………………………………………..Locatie WS:

Sala de workshop Hotel Mercure Unirii Bucharest, etaj 2.

Bulevardul Mircea Voda 30167 Bucuresti, Romania, Hotel in Bucharest - Mercure Bucharest Unirii - ALL (accor.com).31 afișări
bottom of page