top of page

Buletin informativ

Programul pentru Finanțare cu impact social al Internațional Labour Organisation (ILO)

Curs nou pentru factorii de decizie și practicieni organizat cu Centrul International de Instruire (ITC) al ILO în perioada 15-26 noiembrie 2021.


Proiectarea și implementarea programului de educație financiară: un curs pentru factorii de decizie și practicieni. Acest curs va fi organizat cu Centrul International de Instruire (ITC) al ILO în perioada 15-26 noiembrie 2021.


Acest curs se concentrează pe proiectarea și implementarea unei strategii de educație financiară la nivel național, instituțional sau local. Veți discuta despre experiențele, lecțiile învățate și cunoștințele practice internaționale dobândite în acest domeniu. Vă vom oferi instrumente și metodologii relevante și vă vom împărtăși cele mai bune practici aplicate de diverse instituții și actori la nivel global.


Aflați totul despre cursul „Proiectarea și implementarea programului de educație financiară” pe pagina oficială a cursului. Acest curs se concentrează pe etapele de proiectare și implementare ale programului de educație financiară: Financial Education Programme Design and Implementation: A course for policy-makers and practitioners | ITCILO

bottom of page