top of page

Buletin informativ

Social Finance Vibe: Pandemic Reboot – Principalele teme ale conferinței anuale ale MFC

La mijlocul lunii septembrie am organizat și desfășurat in premieră conferința anuală MFC în format virtual.Platforma noastră online unică a permis conferinței MFC să devină mai accesibilă și mai bună decât oricând: am avut peste 800 de delegați, peste 100 de vorbitori și peste 40 de sesiuni.


Participanții au ales între sesiuni, de la discuții cu lideri de opinie (despre noi modele de afaceri, soluții digitale și inovații ecologice), mese rotunde naționale și discuții aprinse despre investițiile de impact (promovate de Grupul Băncii Europeane de Investiții (BEI), – sponsor Gold al conferinței – care a pregătit și sesiuni despre instrumentele financiare ale Fondului European de Investitii (FEI), întreprinderi sociale și multe altele). De asemenea, am acordat o recunoaștere specială instituțiilor care sunt active și inovatoare în sprijinirea dezvoltării produselor de microfinanțare verzi.


Feedback-ul participanților la conferință a fost foarte pozitiv! Iată una dintre impresiile colectate la finalul conferintei: “m-am simțit ca la un eveniment live, conectarea ușor de realizat și platforma simplu de utilizat, agenda conferintei a fost cuprinzătoare, numărul de sesiuni și vorbitori ne-a permis să alegem și să participăm la multe sesiuni interesante și la prezentările celor mai bune practici , posibilitățile de networking au fost un alt aspect pozitiv”.


Am fost încântați să organizăm acest eveniment pentru voi și vă așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în 2022!


Sponsorii noștri #SFV2021 au fost Grupul BEI și European Fund for Southeast Europe (EFSE).


Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri, fără voi acest eveniment nu ar fi fost posibil.

bottom of page