top of page

Buletin informativ

Cea de-a 8-a campanie anuală Borrow Wisely (împrumută cu înțelepciune) a început!

În luna octombrie a acestui an facem echipă cu partenerii noștri din Campania Borrow Wisely pentru a educa clienții de microfinanțare și a promova standardele globale de protecție a acestora.

Lucrăm cu orice instituție care este un creditor/ investitor responsabil (care respectă standardele globale actuale de protecție a clienților) care lucrează în Europa și regiunea Asiei Centrale.


Ne propunem să educăm un număr mare de clienți despre cum să împrumute bani în siguranță, să valorificăm puterea pozitivă a împrumuturilor și să evităm capcanele unei datorii prea mari. Ajutăm clienții organizațiilor de microcreditare să înțeleagă că puterea de a împrumuta cu înțelepciune si responsabilitate este în mâinile lor și că pot evita riscurile de supraîndatorare punându-și întrebări cheie pentru a înțelege cât de mult pot împrumuta în siguranță.


Anul acesta, partenerii noștri de Campanie sunt: ​​AMA, Agro&Social Fund, Fondi Besa, Noa (Albania); UCORA (Armenia); Finca, AMFA (Azerbaijan); AMFI, Mi-Bospo, EKI, Lider, Partner, Sunrise (Bosnia și Herțegovina); Credit SIS (Bulgaria); AFK (Kosovo); Horizonti (Macedonia de Nord); Microinvest (Moldova); Montecredit (Muntenegru); Opportunity Bank Serbia și Agroinvest (Serbia); Speranța (Ucraina); Fondul de împrumut polonez (Polonia) și Vitas (România).


Mult succes tuturor participanților! Urmărește #2021BWC și #BorrowWisely , pentru cele mai recente știri despre campanie.13 afișări
bottom of page