top of page

Protecția datelor cu caracter personal

In ceea ce privește utilizarea datelor cu caracter personal, Asociația de MicroFinanțare din România a stabilit reguli și politici clare în conformitate cu cerințele Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale (GDPR). 

1. Respectăm dispozițiile legale referitoare la protecția datelor cu caracter personal  conform prevederilor GDPR și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor care au legătură, în mod direct sau indirect  cu datele cu caracter personal, pentru a preveni prelucrările neautorizate sau ilegale precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

2. Prelucrăm datele furnizate de dumneavoastră respectiv numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și adresa de Email exclusiv pentru realizarea scopului asociației conform Actului constitutiv.

  • Comunicarea în vederea înscrierii în asociație,

  • Comunicare în vederea includerii pe listele de participanți la proiecte și evenimente,

  • Comunicarea pentru a beneficia de informație despre sectorul microfinanțării

  • Comunicare pentru participarea la diferite activități.

Datele vor fi pastrate pe durata colaborării  în condiții de securitate. 

4. Nu utilizăm datele dumneavoastră pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm decizii automate cu privire la dumneavoastră și nu uilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor pe termnen lung.  Nu prelucrăm date în scopuri secundare, incompatibile scopurilor pentru care le-am colectat.

 

5. Respectăm și asigurăm în mod strict confidențialitatea datelor cu caracter personal. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau îndeplinirea obligațiilor legale.

 

6. Revizuim periodic datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligațiilor legale.  Datele care nu mai sunt necesare vor fi șterse.

 

7. Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizați și puteți să limitați prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitați ștergerea datelor.

 

Dacă aveți neclarități sau solicitări vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință împreună cu argumentele care le-au generat  iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. Pentru informații suplimentare sau eventuale nemulțumiri vă puteți adresa și ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

bottom of page